• 01

    Sepeda Udara Komersial

    Sepedha olahraga digunakake kanggo olahraga, kanggo nambah fitness umum, kanggo bobot mudhun, lan kanggo latihan kanggo acara siklus. Sepeda olahraga wis suwe digunakake kanggo terapi fisik amarga olahraga kardiovaskular sing duweni pengaruh sing kurang, aman, lan efektif.

  • 02

    Pelatih Salib Elips

    Mesin elips nggunakake prinsip yen awak manungsa mlaku alon-alon, cepet, utawa mlaku, trek gerakan tungkak padha karo elips. Liwat mekanisme tartamtu, pedal kasebut pindhah ing trek elips, lan trek elips sing digawe dening pedal nuntun sikil pangguna. Latihan mesin elips nggawe tumindak fitness mesin elips padha karo langkah alami wong kasebut. Sajrone latihan kebugaran, sikil ora ninggalake pedal kanthi total, sing duweni pengaruh gedhe ing sendi lutut, lan bisa ngleksanani otot-otot ekstremitas ndhuwur lan ngisor ing wektu sing padha. , Dianggep minangka trobosan ing peralatan olahraga aerobik ing taun-taun pungkasan.

  • 03

    X-Bike Lipat

    Sepedha olahraga digunakake kanggo olahraga, kanggo nambah fitness umum, kanggo bobot mudhun, lan kanggo latihan kanggo acara siklus. Sepeda olahraga wis suwe digunakake kanggo terapi fisik amarga olahraga kardiovaskular sing duweni pengaruh sing kurang, aman, lan efektif.

  • 04

    Sepeda Teguh Magnetik

    Sepeda motor magnetik utamane digunakake kanggo nyedhiyakake alat transportasi cepet 165 ing manungsa sing ora diwatesi dening resistensi bobot awak dhewe, duwe koefisien gesekan 4102, entheng lan aman, lan ora duwe polusi energi lan tenaga. Iki kalebu rakitan sepeda lan mekanisme nyopir. Nalika nyopir, wong mung kudu nggayuh pedal kiwa lan tengen menyang maju. Inti magnetik utama ing flywheel ndorong inti magnetik sekunder kanggo muter liwat gaya magnetik. Nalika pedal kiwa lan tengen cepet dituripake, dipasang ing magnet sekunder Roda mburi ing inti muter kanthi kacepetan dhuwur. Nalika pedal mandheg, kanthi tumindak gaya medan magnet, sepeda kanthi otomatis bisa lelungan jarak adoh.

d7650dd6

Produk sing Ditampilake

  • Sepeda
    merek

  • Khusus
    nawakake

  • Wareg
    klien

  • Mitra saindhenging
    Amerika Serikat

Napa Pilih Kita

  • Regane opo

    Regane bisa diganti gumantung karo pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

  • Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

    Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Yen sampeyan pengin didol maneh nanging kanthi jumlah luwih sithik, disaranake sampeyan mriksa situs web

Blog Kita